Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ενοποίηση ή διαχωρισμός παροχών ρεύματος

Για την περίπτωση που κάποιος επιθυμεί

1ον Να κάνει ενοποίηση των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος (δηλαδή έχει για κάποια κτήρια δύο ή περισσότερους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας τής ΔΕΗ και θέλει να τους ενοποιήσει σε ένα μετρητή)
ή
2ον Να κάνει διαχωρισμό παροχών ηλεκτρικού ρεύματος (δηλαδή έχει για κάποιο κτήριο ένα μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας και επιθυμεί να διαχωρίσει το χώρο αυτό σε δύο ή περισσότερους χώρους και να τους τροφοδοτήσει από διαφορετικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας)
 απαιτούνται οι παρακάτω διαδικασίες: 

  • Να διαρρυθμίσει κατάλληλα την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση του  εκάστοτε ακινήτου εις τρόπο ώστε η συνένωση  ή ο διαχωρισμός αφενός να είναι απόλυτα ασφαλείς για τους χρήστες και αφετέρου αυτός να γίνει σύμφωνα με την προβλεπόμενη ηλεκτρολογική νομοθεσία.
  • Να γίνει επανέλεγχος τής ηλεκτρικής εγκατάστασης και να συνταχθεί νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη όπου θα αναφέρονται οι αλλαγές στην εσωτερική εγκατάσταση του ακινήτου (δυο ή περισσότερες ΥΔΕ σε περίπτωση διαχωρισμού).
  • Να εκδοθεί οικοδομική άδεία για τον διαχωρισμό ή την ενοποίηση του εκάστοτε κτηρίου.
  • Να γίνει σύνταξη νέας σύστασης οριζοντίου ιδιοκτησίας υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο Μηχανικό
  • Να γίνει αίτηση στο αρμόδιο Δήμο προκειμένου να εκδοθεί έγγραφο με τα νέα τετραγωνικά μετά τον διαχωρισμό ή την ενοποίηση.
  • Να γίνει αίτηση στην ΔΕΔΔΗΕ μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Εγκαταστάστη, Βεβαίωση τετραγωνικών από τον Δήμο κ.λ.π.)
 Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει πλήρως το σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται για τον διαχωρισμό ή την συνένωση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2106020152 - 6936020152


1 σχόλιο:

  1. Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ. Το Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα στην προσπάθεια συλλογής, αποθήκευσης και ευρετηρίασης σχετικών άρθρων για την παροχή ρεύματος στην Ελλάδα στηρίζει αυτήν την παρουσίαση της ενοποίησης ή του διαχωρισμού μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ Με το άρθρο μας αυτό θέλουμε να επισημάνουμε το πόσο σημαντική και κρίσιμ...